Design og dimensionering af anlæg til ventilation, køling, ekstern støj- og luftbegrænsning er er en vigtig del af Bardrams speciale og spidskompetence. To virksomheder er sjældent ens. Derfor er alle vores løsninger unikt sammensat og tilpasset den enkelte virksomheds behov og udfordringer.

I nogle tilfælde udføres design og dimensionering i forbindelse med komplette leverancer fra Bardram. Andre gange bruges Bardram udelukkende til at rådgive om en konkret løsning. Det resulterer i beregninger og tegningsmateriale, som derved udgør kundens færdige produkt. Dimensioneringsarbejdet tager altid udgangspunkt i en grundig analyse og behovsafdækning ved besigtigelse og målinger af kundens anlæg.

 

Profil
Projektforløb hos Bardram

dimensionering raadgivning

Dimensioneringen og rådgivningen sker ud fra en stærk kombination af faglig viden og praktisk erfaring kombineret med et solidt fundment af teoretisk viden. Kvalifikationerne beror på, at vores medarbejdere er veluddannede ingeniører og projektledere med mere end 25 års erfaring med lufttekniske løsninger til en række udfordrende og krævende produktionsmiljøer.

x