En løsning med rigtig mange fordele

”Bardrams kompetencer på det ventilationstekniske område er enestående. Vi fik vores forventninger indfriet, men har også opnået en lang række fordele på det arbejdsmiljø- og driftsmæssige område. Den meget grundige gennemgang af Bardrams løsningsforslag var med til at gøre mig sikker i min sag. Løsningen var gennemtænkt, jeg forstod den og var overbevist om, at det var en rigtig god investering. Vi har reduceret vores driftsomkostninger betragteligt og fået en miljørigtig løsning gennem fokus på genindvinding og energiforbrug.

bjarne rose poultry kundeudtalelse

Bjarne Søndergaard,
Teknisk chef, Rose Poultry, Vinderup

rose poultry logo


Verdens mest energi- og miljørigtige svineslagteri

”Vi efterspørger markedets bedste og mest driftssikre løsninger. Det var derfor ikke nogen overraskelse for os, at vore eksterne rådgivere pegede på Bardram, som leverandør af ventilations-, procesudsugnings- og rumkølingsløsninger
til store dele af vores byggeri. Bardram er ikke en traditionel entreprenør. De leverer en enestående rådgivning og gennemtænkte, helhedsorienterede løsninger, der lever op til samtlige tekniske og miljømæssige krav. Det gav efterfølgende anledning til, at Danish Crown også valgte Bardram som ventilationsleverandør til den svenske virksomhed Danish Crown K-pack i Jönköping.

soren danish crown kundeudtalelse

Søren Eriksen,
Teknisk direktør, Danish Crown A/S

danish crown logo

x