Ventilationsanlæg med køling

Rumkøling

I produktionslokaler er der ofte behov for effektiv rumkøling på grund af de varmeprocesser, der genereres af maskiner og forskellige produktionsprocesser. Hos Bardram har vi en betydelig ekspertise inden for dimensionering og implementering af rumkøleanlæg, der er designet til at opretholde den ønskede temperatur i produktionsområderne.

Hvordan vores ventilation med køling fungerer

Vi har ekspertise med ventilation til store slagterier med høj bemanding. Igennem 30 år har Bardram leveret utallige rumkøleanlæg til lokaler hvor der ønskes fra +3 til +18 °C. Vi har ligeledes gjort miljøerne trækfri, hvilket tilgodeser det pågældende personale. Vores ventilationsaggregater opbygges i sandwichpaneler som med deres høje isoleringsevne sikrer et lavt energitab. Overfladerne er tilpasset konkrete krav og leveres i eksempelvis rustfast stål eller levnedsmiddelfolie.
 

Specialiseret ventilation med køling til store produktionsfaciliteter

Bardram har en omfattende historie med at levere effektiv ventilation til store produktionsfaciliteter, herunder slagterier med høj bemanding. Vores sortiment inkluderer kondensfri-, lavimpuls-, stødbords- og indblæsningsarmaturer, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i denne type produktion. Yderligere detaljer om vores ventilationssystemer findes på vores standardproduktside.
  

Beskyttelse mod kondensproblemer med GOBI-kondensikring

Vi har udviklet vores patenterede GOBI Kondenssikring der effektivt forhindrer opbygningen af skadeligt kondens i konstruktioner og ventilationsanlæg med mineraluldsisolering. Denne løsning bidrager til øget holdbarhed og pålidelighed af vores rumkøleløsninger.
Indblæsningsarmatur i PUR
Konus i produktion

Vores rumkøling anvendes i en række industrier

Mælkebehandling og osterier på mejerier
Vores rumkøling spiller en central rolle i opretholdelsen af optimale forhold under mælkebehandling og osteproduktion på mejerier. Det sikrer, at temperatur- og luftfugtighedsniveauer er ideelle for de komplekse processer, der finder sted.

Pålægsproduktion
I produktionen af pålæg, herunder fars, kogning/stegning, high-risk processer og pakning, skaber vores rumkøling et kontrolleret miljø. Dette er afgørende for at sikre produktkvalitet og overholde strenge standarder inden for fødevaresikkerhed.

Industriproduktioner med stansning, spåntagning og støbning
Bardrams rumkøling understøtter industrielle processer som stansning, spåntagning og støbning ved at opretholde optimale temperaturforhold. Dette bidrager til at forbedre præcisionen og levetiden af maskiner og produkter.

Dej- og raskeområder, ovnområder og kølebaner
Inden for bagning og fødevareproduktion sikrer vores rumkøling, at dejen forbliver frisk og håndterbar. Det bidrager også til at opretholde korrekte temperaturer i ovnområder og på kølebaner for at bevare produkternes kvalitet.

Pakkerier
I pakkerier spiller vores rumkøling en nøglerolle i opbevaring og behandling af emballerede produkter. Det bidrager til at bevare produktfriskhed og forlænger holdbarheden.

Opskæring, udbening og pakning af kreaturer og svin
Ved kødforarbejdning understøtter vores rumkøling præcise temperaturforhold, der er afgørende for kvaliteten og sikkerheden af de bearbejdede kødprodukter.

Kreaturslagtning og svineslagtning
I slagterisektoren bidrager vores rumkøling til at opretholde hygiejniske og temperaturkontrollerede miljøer under slagteprocessen.

Ingrediensfremstilling, spraytårne, tørreprocesser
Vores rumkøling understøtter processer forbundet med ingrediensfremstilling samt spraytårne og tørreprocesser ved at levere præcise temperaturforhold, der er afgørende for produktkvaliteten.

Hvorfor vælge Bardram?

Hos Bardram er vores kølesystemer designet til at imødekomme de specifikke behov inden for relevante industrier, og vores dedikation til kvalitet og pålidelighed sikrer optimal ydeevne. Kontakt os i dag for at finde den ideelle rumkølingsløsning til din virksomhed.

Indblæsningspose i rum

Vil du vide mere om vores ydelser?

Find alt du skal vide herunder, og læs hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Ventilation
Vi anvender ventilation, så din virksomheder kan opretholde produktionsmiljøer som skaber bundlinje. Med indsigt i din virksomhed, sørger vi for at intet er overladt til tilfældighederne.
ikon_procesudsugning.png
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Vi anvender procesudsug til at fjerne skadelige..
ikon_rumkoeling.jpg
I alle produktionslokaler afgiver maskiner og diverse processer varme, hvilket betyder at der også er behov for køling. Vi har stor erfaring med at dimensionere kapaciteten..
ikon_affugtning.png
Fugt kan skabe store problemer i din virksomhed, og derfor er et tørt produktionsmiljø også en forudsætning for at kunne producere. Hvis der er for meget fugt betyder det...
ikon_ekstern_lyddaempning.jpg
Der er fortsat øgede forventninger til, hvor lidt virksomheder må støje i forhold til det omgivende miljø. Ofte findes eksisterende installationer på fabrikken, som støjer for meget.
ikon_ekstern_lugtbegraensning.jpg
Duften af mad kan være lækkert, men hvis den omgiver dig hele tiden på arbejdspladsen eller hjemmet, så kan det godt blive for meget. Vi hjælper med at begrænse lugtgener i..
ikon_varmegenvinding.png
Spar unødvendige udgifter ved at få tjekket din virksomheds ventilationsanlæg. Når Bardram optimerer ventilationsanlæg, går vi aldrig på kompromis med produktionsmiljøet.
Standardprodukter
Vi har selv udviklet forskellige aggregater, som blandt andet muliggør affugtning og rumkøling som kan lede til bedre arbejdsforhold og forhøjet produktionstid.