Fortrængningsventilation

Hos Bardram er vi eksperter i at levere skræddersyede ventilationsløsninger til industri og erhverv, og vores specialområde inkluderer effektiv fortrængningsventilation. Men hvad er fortrængningsventilation, og hvordan kan det gavne din virksomhed?

Hvad er fortrængningsventilation?

Fortrængningsventilation er en avanceret metode inden for ventilationsteknologi, der fokuserer på at forbedre luftkvaliteten og komforten i store industrielle og kommercielle rum. Denne tilgang adskiller sig fra konventionel industriventilation ved at levere luftstrømme, der bevæger sig langs bygningens loft og skaber en behagelig arbejdszone uden at forstyrre processerne på gulvet.

Hvordan fungerer det?

I fortrængningsventilation tilføres køligere luft ved loftniveau, hvilket skaber en termisk opdeling af rummet. Den kolde luft fortrænger gradvist den opvarmede luft ned mod gulvet. Dette skaber en behagelig temperaturgradient, hvor luftkvaliteten forbedres, og arbejdsmiljøet optimeres. Desuden skaber fortrængningsventilation ikke træk, da luften udgives langsomt. 

Anvendelser af fortrængningsventilation

Fortrængningsventilation er ideel til industrielle og erhvervsmæssige miljøer eksempelvis via indblæsningsposer eller kondensfri lavimpulsarmatur, hvor præcis kontrol af luftkvalitet er afgørende. Vores skræddersyede fortrængningsventilation løsninger er velegnede til produktionsanlæg, lagerfaciliteter og andre store arbejdsområder.

 


Image

Hvorfor vælge fortrængningsventilation fra Bardram

Hos Bardram går vi op i høj kvalitet. Følgende fordele kan nævnes, når du vælger Bardram til at designe og bygge jeres anlæg med fortrængningsventilation. 

Energieffektivitet

Vores systemer er designet til at optimere energiforbruget og reducere driftsomkostningerne.
 

Forbedret luftkvalitet

Fortrængningsventilation bidrager til at skabe et sundt og behageligt arbejdsmiljø ved at minimere luftforurening og støvpartikler.

Temperaturkontrol

Præcis kontrol af temperaturgradienten sikrer et behageligt arbejdsmiljø uden træk året rundt. 
 

Skalérbare løsninger

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan vores fortrængningsventilation løsninger tilpasses for at imødekomme dine specifikke behov. 
 

Kontakt os

Vælg Bardram som din partner inden for fortrængningsventilation, og oplev fordelene ved skræddersyede løsninger, der sikrer optimal luftkvalitet og arbejdsmiljøeffektivitet. Kontakt os i dag for at få mere information eller for at diskutere dine unikke ventilationsbehov.  

Image
Image

Vil du vide mere om vores ydelser?

Find alt du skal vide herunder, og læs hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Ventilation
Vi anvender ventilation, så din virksomheder kan opretholde produktionsmiljøer som skaber bundlinje. Med indsigt i din virksomhed, sørger vi for at intet er overladt til tilfældighederne.
ikon_procesudsugning.png
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Vi anvender procesudsug til at fjerne skadelige..
ikon_rumkoeling.jpg
I alle produktionslokaler afgiver maskiner og diverse processer varme, hvilket betyder at der også er behov for køling. Vi har stor erfaring med at dimensionere kapaciteten..
ikon_affugtning.png
Fugt kan skabe store problemer i din virksomhed, og derfor er et tørt produktionsmiljø også en forudsætning for at kunne producere. Hvis der er for meget fugt betyder det...
ikon_ekstern_lyddaempning.jpg
Der er fortsat øgede forventninger til, hvor lidt virksomheder må støje i forhold til det omgivende miljø. Ofte findes eksisterende installationer på fabrikken, som støjer for meget.
ikon_ekstern_lugtbegraensning.jpg
Duften af mad kan være lækkert, men hvis den omgiver dig hele tiden på arbejdspladsen eller hjemmet, så kan det godt blive for meget. Vi hjælper med at begrænse lugtgener i..
ikon_varmegenvinding.png
Spar unødvendige udgifter ved at få tjekket din virksomheds ventilationsanlæg. Når Bardram optimerer ventilationsanlæg, går vi aldrig på kompromis med produktionsmiljøet.
Standardprodukter

Vi har selv udviklet forskellige aggregater, som blandt andet muliggør affugtning og rumkøling som kan lede til bedre arbejdsforhold og forhøjet produktionstid.

bardram logo hvid frit

Bardram Luft-Teknik A/S

Sønderskovvej 13
DK - 8362 Hørning
Tlf.: 71 99 30 60
CVR: 77982213

Mail: bardram@bardram.dk

Mail til modtagelse af faktura:
invoice@bardram.dk

Cookies og persondata

 

Bardram Luft-Teknik leverer komplette løsninger til industriventilation og køling samt til begrænsning af støj- og lugtgener.

Løsningerne anvendes primært i erhvervs- og industrilokaler med et udfordrende produktionsmiljø, hvor varme, kondens eller forurening giver et udfordrende indeklima.